Εθελοντική δράση

iroc.gr_iro_2018

Εθελοντική δράση

Από την αρχή της λειτουργίας του IRO στην Ελλάδα έχουμε αποφασίσει  ότι οι ”αθλητές” δεν θα έχουν κόστος συμμετοχής. Έτσι δεν υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή των μαθητών, τόσο στους διαγωνισμούς για τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, όσο και στο διαγωνισμό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Δεσμευόμαστε ότι και στους μελλοντικούς διαγωνισμούς η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Στο IROC Hellas προσφέρουν εθελοντικά  τις υπηρεσίες τους πλήθος ανθρώπων από την εκπαιδευτική και όχι μόνο κοινότητα, συνεισφέροντας με αυταπάρνηση στους σκοπούς του IRO , οι κυριότεροι από τους οποίους είναι οι εξής:

Προώθηση και Ενθάρρυνση


Η προώθηση και ενθάρρυνση όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, όπως δασκάλων, καθηγητών, μαθητών, φοιτητών, να έλθουν σε επαφή και να ασχοληθούν με θέματα και εφαρμογές των φυσικών επιστημών, των νέων τεχνολογιών, κυρίως δε, μεθόδων και εφαρμογών Ρομποτικής.

Ενημέρωση


Η ενημέρωση και διαφώτιση της κοινής γνώμης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, την πρόοδο και την εξέλιξη της Ρομποτικής.

Συνεργασία


Η συνεργασία, η ανταλλαγή θέσεων και απόψεων με άλλους, αντίστοιχους ημεδαπούς και αλλοδαπούς συλλόγους και φορείς, καθώς και η συμβολή με κάθε τρόπο στην πρόοδο της Ρομποτικής και των νέων τεχνολογιών.

Εάν συμφωνείτε με τους σκοπούς του IRO Hellas και επιθυμείτε να συνεισφέρετε στο έργο μας, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εθελοντική συνεισφορά:

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων, την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.