Τελικός Διαγωνισμός

iroc.gr_images_5

IRO Final

Οι νικήτριες ομάδες των εθνικών διαγωνισμών μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούν τον τελικό του IRO τον Δεκέμβριο. Ο τελικός φιλοξενείται από μια διαφορετική χώρα κάθε χρόνο. Οι αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα ταξιδεύουν  για να συμμετάσχουν σε έναν τελικό διαγωνισμό και να κάνουν νέους φίλους από άλλες χώρες.

Με τόσες πολλές χώρες, ο τελικός μας είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός. Περισσότερες από 400 ομάδες συμμετέχουν στη διοργάνωση και αυτό σημαίνει ότι θα παρευρίσκονται περισσότερα από 2.500 άτομα. Αμέτρητοι τοπικοί εθελοντές διασφαλίζουν ότι οι διεθνείς αντιπροσωπείες διασκεδάζουν και απολαμβάνουν τους αγώνες.

Ώρα να συναντηθούμε


Στον τελικό διαγωνισμό είναι η ώρα να συναντηθούν όλοι οι αντιπρόσωποι από όλες τις χώρες και να μοιραστούν εμπειρίες και ιδέες για το μέλλον. Περισσότεροι από 24 χώρες διοργανωτές φέρνουν περισσότερους έμπειρους εθελοντές και κριτές για να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την υποστήριξη


Στο IRO εκτιμούμε ιδιαίτερα την υποστήριξη που παρέχουν οι εθνικές και τοπικές αρχές στις χώρες που γίνονται οι διαγωνισμοί μας. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τόσες πολλές κυβερνήσεις να προσπαθούν να ενθαρρύνουν τα σχολεία και τους νέους να συμμετέχουν σε θέματα STEΑM.

Διαβάστε περισσότερα για τον παγκόσμιο τελικό.
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους κανονισμούς και τα προσόντα των ομάδων στον παγκόσμιο τελικό.
Διαβάστε περισσότερα για τους παγκόσμιους τελικούς και τις προκλήσεις του παρελθόντος.

Ημ. Διαγωνισμού

7
Δεκέμβριος

Σχετικές Πληροφορίες


  • Τοποθεσία:
  • Τηλ.:
  • Email:
Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων, την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.