FAQ

1. Εγγραφή

> Το μενού εγγραφής θα ενημερωθεί σύντομα, έως τότε μπορειτε να γίνετε μέλος μας.

> Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Εξαρτάται από το μνημόνιο της χώρας υποδοχής με το IROC

– Εξαρτάται από το ημερήσιο πρόγραμμα του IRO. Εάν είστε σε θέση να προετοιμάσετε 2 δράσεις (ή περισσότερες) σε μια μέρα, δεν μας πειράζει, αλλά δεν σας δίνουμε επιπλέον χρόνο.

-Κανονικά, το τέλος εγγραφής περιλαμβάνει καταλύματα και γεύματα, αλλά μπορεί να αλλαχθεί.

2. Προετοιμασία

-Ναι, πρέπει να φέρουν τους δικούς τους φορητούς υπολογιστές και ρομπότ για τον διαγωνισμό .

– Εξαρτάται το καθένα από τα αγωνίσματα . Συγκεκριμένα, θα πρέπει να ελέγξετε τους τελευταίους κανόνες για κάθε παιχνίδι.

-Αν συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι που χρησιμοποιείτε ένα προκατασκευασμένο ρομπότ, μπορείτε να φέρετε  ανταλλακτικά για το ρομπότ σας ή εφεδρικό . Αλλά και τα δύο κύρια και εφεδρικά ρομπότ θα πρέπει να εγκριθούν από τον διαιτητή πριν τον αγώνα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εφεδρικό ρομπότ, πρέπει να το πείτε στον διαιτητή πριν αρχίσει ο αγώνας.

Για τον επόμενο χρόνο, η πρόταση εξετάζεται τώρα από την Επιτροπή των μελών. Θα ανακοινώσουμε το χώρο για το IRO σε λίγες εβδομάδες στην ιστοσελίδα μας σε πραγματικό χρόνο. (όταν αποφασιστεί )

-Μετά από διαβούλευση με τους εθνικούς μας εταίρους, θα δημοσιεύσουμε μια ειδοποίηση σχετικά με το ημερήσιο πρόγραμμα του IRO σε πραγματικό χρόνο. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να δείτε τις τελευταίες ανακοινώσεις μας.

-Όπως συμφωνήθηκε με κάθε εταίρο μας, δεν είναι δυνατόν να αλλάξει το ημερήσιο χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, αν θέλετε να συμμετάσχετε σε 2 εκδηλώσεις σε μια μέρα, δεν  πειράζει, αλλά δεν σας δίνουμε επιπλέον χρόνο.

3. Διαγωνισμός

-Χρησιμοποιούμε το site για να ανακοινώσουμε το χρόνο εγγραφής και την ώρα εισόδου τις ημέρες διαγωνισμού. Καλύτερα να έρθεις στην περιοχή του διαγωνισμού τριάντα λεπτά πριν τον χρόνο εγγραφής για κάθε ενδεχόμενο. Ο οργανισμός θα ανακοινώσει πότε μπορείτε να γνωρίζετε την τοποθεσία ακριβώς.

-Ένας διαιτητής πρέπει να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξουσιοδοτημένο άτομο (από το προσωπικό της IROC)   . Όλα τα παιχνίδια IRO εκτός από την κατηγορία δημιουργικότητας και ρομπότ στην Movie  θα κριθούν από αυτούς. Η κατηγορία δημιουργικότητα και το ρομπότ στην Movie θα κριθούν από καθηγητές του  IROC.

-Ναι. Είναι πιθανό. Μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στην εξέδρα  η την περιοχή που ετοιμάσαμε. Δεν μπορούν να πάνε στην περιοχή του διαγωνισμού σε καμία περίπτωση.

-Όχι. Δεν μπορείς να φας τίποτα στο σημείο του διαγωνισμού. Αλλά μπορείτε να πίνετε εμφιαλωμένα ροφήματα όπου ξανά κλίνουν,  όχι  κονσέρβες, ανοιχτές κούπες κ.α.

-Όχι, οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να μιλήσουν σε κανέναν στην κερκίδα   μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Οι γονείς και οι μέντορες δεν μπορούν να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες με οποιονδήποτε τρόπο. (ούτε μπορούν να τους δώσουν τίποτα)

-Θα υπάρχει ένα ιατρικό κιτ πρώτων βοηθειών στο γραφείο της Επιτροπής. Παρακαλείστε να ζητήσετε βοήθεια από το πλησιέστερο προσωπικό.

1) Εάν συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι τουρνουά, μπορείτε να συμμετέχετε στο παιχνίδι όταν φτάνετε στον τόπο του διαγωνισμού πριν από την κλήρωση. Μετά την κλήρωση, δεν μπορείς.
2) Εάν συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι που δεν είναι τουρνουά, μπορείτε να συμμετάσχετε στο παιχνίδι όταν φτάσετε στον τόπο του διαγωνισμού πριν από την ανακοίνωση της αποστολής.

-Ναι, μπορούν να πάνε στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αλλά πρέπει να πάνε με το προσωπικό για να αποτρέψουμε την εξαπάτηση.

4. Κανόνες

Αφού εγγραφείς, πηγαίνεις  στο μενού «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΚΑΝΟΝΕΣ». Εκεί μπορείτε να βρείτε τους τελευταίους κανόνες για το IRO. Θα ενημερωθεί εντός 2 μηνών πριν από τον διαγωνισμό.  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους πρόσφατους “κανόνες”. 

5. Άλλα

Ετοιμάζουμε  οργάνωση εκδρομικών πακέτων και  δραστηριοτήτων ένα πρόγραμμα με εναλλαγές . Θα δημοσιεύσουμε  αν έχουμε ειδοποίηση σχετικά με αυτό και το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα.

-Είναι δυνατόν να επανεκδωσουμε ένα πιστοποιητικό βράβευσης ή συμμετοχής σε έγγραφο, αλλά δεν μπορούμε να σας δώσουμε ξανά το αθλητικό πιστοποιητικό απόδοσης , κύπελλο ή μετάλλιο.

Σας συνιστούμε να έρθετε νωρίς στο χώρο του διαγωνισμού για να ελέγξετε τα υλικά σας για τον αγώνα. Τίποτα δεν θα μπορεί να ληφθεί από τους προπονητές/ μέντορες ή τους γονείς σας μετά την έναρξη του αγώνα.

Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων, την ανάλυση της επισκεψιμότητας μας, αλλά και για να σας εξασφαλίσουμε μία κορυφαία και απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης.